Tietoa cottonista

cotton_boutique

COTTON LOPPUUNMYYNTI!

Verkkokaupassamme loppuunmyynti jatkuu niin kauan kun tavaraa riittää. Tammikuun jälkeen tarkoituksemme on järjestää muutamia Pop-Up myyntipäiviä, joista ilmoitamme tarkemmin Cottonin Facebook sekä Instagram sivuilla.

Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme, jotka mahdollistitte Cottonin pitkän tarinan. Ovemme sulkeutuu tällä erää, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Jos tunnet piston sydämessäsi ja haaveissa on oman yrityksen perustaminen, ole rohkeasti meihin yhteydessä! Cottonin tarinan jatkaminen on vain vailla uutta kotia! Kiinnostuksen herätessä, ole rohkeasti yhteydessä joko sähköpostilla store@cotton.fi tai alla olevalla lomakkeella. 

Cotton on naisten muotiin erikoistunut verkkokauppa.  Cottonin valikoimaan kuuluu vaatteiden lisäksi laukut, kengät, korut sekä muut asusteet. Tällä hetkellä valikoima rakentuu neljän laadukkaan merkin ympärille, joita ovat Michael Kors, Tory Burch, Marc Jacobs sekä By Malene Birger. 

Cotton tarjoaa kauniita, ajattomia sekä trendikkäitä kokonaisuuksia muodista kiinnostuneille ja laatua rakastaville. Intohimomme on tarjota asiakkaalle laadukas sekä lämminhenkinen ostokokemus asiakkaan toiveita kuunnellen.

Ota yhteyttä